KSIĄŻKA Jadłonomia. Kuchnia roślinna. Zobacz większe

KSIĄŻKA Jadłonomia. Kuchnia roślinna.

zł 49.90 brutto

Nowy produkt

Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan

Producent: Dwie siostry

Język książki: polski

Rok wydania: 2017
Wydanie: 2
Liczba stron: 288
Oprawa: Twarda

Więcej szczegółów

2 Przedmioty

Ostatnie egzemplarze!

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 4 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 4 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości zł 0.80.


Więcej informacji

Opis produktu

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?, Do czego wykorzystać natkę marchewki?, Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek  – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Opinie

Napisz opinię

KSIĄŻKA Jadłonomia. Kuchnia roślinna.

KSIĄŻKA Jadłonomia. Kuchnia roślinna.

Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan

Producent: Dwie siostry

Język książki: polski

Rok wydania: 2017
Wydanie: 2
Liczba stron: 288
Oprawa: Twarda