Najczęściej kupowane

Producenci

Nowe produkty

Information

Promocje

Brak promowanych produktów w tym momencie.

Dostawcy

Ostatnio przeglądane

Kanał RSS

Nie dodano kanału RSS

Nowy KSIĄŻKA Jadłonomia. Kuchnia roślinna. Zobacz większe

KSIĄŻKA Jadłonomia. Kuchnia roślinna.

zł 49.90 brutto

Nowy produkt

Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan

Producent: Dwie siostry

Język książki: polski

Rok wydania: 2017
Wydanie: 2
Liczba stron: 288
Oprawa: Twarda

Więcej szczegółów

3 Przedmioty

Ostatnie egzemplarze!

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 4 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 4 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości zł 0.80.


Więcej informacji

Opis produktu

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?, Do czego wykorzystać natkę marchewki?, Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek  – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Opinie

Napisz opinię

KSIĄŻKA Jadłonomia. Kuchnia roślinna.

KSIĄŻKA Jadłonomia. Kuchnia roślinna.

Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan

Producent: Dwie siostry

Język książki: polski

Rok wydania: 2017
Wydanie: 2
Liczba stron: 288
Oprawa: Twarda