Tagi
Ostatnio przeglądane
Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100...
Kanał RSS
Nie dodano kanału RSS
Nowy produkt
Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan
Producent: Dwie siostry
Język książki: polski
2 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 4 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 4 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości zł 0.80.
KSIĄŻKA Jadłonomia. Kuchnia roślinna.
Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan
Producent: Dwie siostry
Język książki: polski
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?, Do czego wykorzystać natkę marchewki?, Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.